Suncobrani

Torino suncobrani

Suncobrani iz naše ponude specifični su zbog patentiranog “Split Solution” sistema zbog kojeg platno suncobrana nije iz jednog dijela nego više manjih.
Taj sistem omogućava jako veliku otpornost na vjetar i cirkulaciju zraka (ugodnija temperatura ljeti) a ne propušta kišu. Platna naših suncobrana su potpuno vodootporna te imaju garanciju 10 godina na postojanost boja.
U mogućnosti smo napraviti dimenzije od 2,5×2,5 do 10x10m.
Boja platna i konstrukcije po vašoj želji.

 • Četvorostruki suncobran COLLAGE

  Veliki Suncobran Collage ujedinjuje 4 pojedinačna suncobrana, veličine do 5×5 metara, u jedan ogromni suncobran na centralnom nosečem stupu, ukupne veličine do 10×10 metara. Njegova impozantna pojava i sofisticirani detalji čine od ovog suncobrana savršen proizvod za one koji žele pokriti velike kvadratne prostore, zaštićene od sunca i kiše, zahvaljujući i sistemu povezivanja pojedinačnih suncobrana putem platnenih oluka.

 • Veliki suncobran BIG FRIEND

  Big Friend je suncobran s centralnim stupom velikih razmjera. Ovaj suncobran odlikuje centralni čelični stup promjera 13 cm s teleskopskim otvaranjem, i čak 12 nosećih rebra od pojačanog aluminija.

  Teleskopski sistem dozvoljava otvaranje suncobrana bez potrebe za pomicanjem stolica i stolova u neposrednoj blizini, što uveliko olakšava posao osoblju ugostiteljskog objekta. Velika površina do 49m2 je zaštićena od vremenskih neprilika neusporedivo kvalitetnije i esteski privlačnije od tradicionalnih rješenja s mnogo malih reklamnih suncobrana.
  Sva su pojačana alumijska rebra pričvršćena nehrđajućim čeličnim vijcima i sva su lako zamjenjiva po potrebi. Big Friend je dostupan kako u kvadratnoj, tako i u okrugloj i pravokutnoj formi.

 • Zidni suncobran TALENTO STEEL

  Talento Steel je suncobran sa čistim i jednostavnim dizajnom.

  Njegova minimalistička linija ga čini pogodnim za instaliranje u svaki prostor. Najčešća primjena Talento Steel modela je na terasama ugostiteljskih objekata gdje bi standardna baza ometala u kretanju u ograničenom prostoru.

  Ovaj suncobran možete nabaviti u pravokutnom, kvadratnom i okruglom obliku, a mogućnost okretanja za 360 stupnjeva osigurava hlad tokom cijelog dana, a i prohodnost prostora kada je suncobran zatvoren.

 • Zidni suncobran GEMELLI STEEL

  Gemelli Steel je dio Steel linije i predstavlja evoluciju Duplog Suncobrana Gemelli. Na ovom modelu 2 suncobrana koja se nalaze na jedinstvenom okruglom stupu od pocinčanog i plastificiranog metala promjera 13cm mogu se rotirati za 180 stupnjeva i ukloniti sa prohodnog prostora kada se ne koriste.

  Specifičnost ovog suncobrana je montaža na zid.

 • Tradicionalni suncobran FIESOLE

  Ako tražite tradicionalni, estetički rafiniran suncobran koji je praktičan i trajan, Fiesole je najbolje rješenje.

  Također možete koristiti Fiesole za upotpuniti prostor uz već postojeća rješenja sa našim velikim suncobranima.

  Ovaj suncobran može biti pravljen u pravokutnoj, kvadratnoj i osmerokutnoj formi, od 1,5×1,5m do 5×5 metara veličine! Velike su mogućnosti izrade po želji, možemo tiskati logo na platnu, na zavjesici, nudimo suncobrane sa ili bez čičak trake te pravimo povezne oluke.

 • Bočni suncobran TALENTO

  Talento je bočni suncobran srednje veličine. Zahvaljujući njegovoj pouzdanosti, lakoći korištenja i prilagodljivosti, prigodan je kako za privatnu tako i profesionalnu upotrebu.

  Vertikalni bočni nosač omogućuje optimalno korištenje oslobađajući prostor ispod suncobrana, a mogućnost rotiranja za 360 stupnjeva suncobrana olakšava “traganje” za sjenom tokom cijeloga dana!

  Talento radimo u pravokutnom, kvadratnom i okruglom obliku, a maksimalna veličina je 4×4.

 • Bočni suncobran MISTER

  Mister ima čvrsti bočni nosač 14×14 cm načinjen po izboru od afričkog iroko drveta ili čelika pocinčanog i plastificiranog u željenoj boji. Zahvaljujući jakoj konstrukciji može nositi suncobrane do 5×5 metara veličine (ili 4,5×5,5m), oslobađajući kompletno natkriveni prostor.

  Za velike mjere, osobito u vjetrovitim mjestima, od velike koristi je naš patentirani anti-vjetar sistem, Split Solution!

  Nudimo i mogućnost primjene pokretne stope sa kojom će se ovaj suncobran moći rotirati za 360 stupnjeva. Velika cementna baza štiti ga od prevrtanja, a moguće je istu zamijeniti raznim načinima pričvršćivanja na tlo.

 • Dupli suncobran GEMELLI

  Gemelli nosi 2 velika suncobrana, svaki veličine do 5×5 metara i radi pravokutnu sjenu koja tako dostiže 5×10 metara površine. Na velikom čvrstom nosaču načinjenom od iroko drveta ili pocinčanog metalnog profila 15×15 cm, dva horizontalna nosača nose svaka po jedan veliki suncobran.

  Nosač može, po izboru biti centralni ili bočni. Sa centralnim nosačem prilaz suncobranu je slobodan sa svake strane, a cementna baza može elegantno biti iskorištena kao stolić ili pokrivena klupom za sjedenje. Sa bočnim nosačem cjelokupan prostor ispod suncobrana je iskoristiv za stolove.